* Nom d'usuari
* Contrasenya
Registre

Per accedir al Pla d'Empresa On-Line és restringit necessites introduir unes Claus d'accés. Si ja estàs registrat/ada al web www.bcn.cat/emprenedoria, et convidem a fer servir les mateixes claus.

Si no tens claus et cal assistir a una sessió informativa a Barcelona Activa on et facilitarem les teves claus i també t'informarem de tots els productes i serveis que t'oferim per ajudar-te a tirar endavant el teu projecte empresarial.

Per a participar en una sessió informativa a Barcelona Activa i obtenir les claus per accedir al https://w147.bcn.cat/plan/home.action click aquí.

Si no recordes les claus, o les vols canviar, fes un click aquí.

Pla d'Empresa
ONLINE

Benvingut/uda a la nova versió del Pla d'Empresa ONLINE, des del qual podràs realitzar el teu propi pla d'empresa.

El Pla d'Empresa ONLINE és l'aplicatiu que et guiarà en l'elaboració i realització del teu projecte empresarial.

L'accés a l'aplicació és a la cantonada superior dreta d'aquesta pantalla (Login o Registra't)

Properament descarrega't l'app del POL:
Mktplace Apple Mktplace android
FAQS

On puc trobar la NOVA versió del Pla Financer?
La NOVA versió del Pla Econòmic-Financer és a aquest enllaç [...]

Per a què serveix un Pla d'Empresa?
La utilitat d'un Pla d'Empresa és doble. Internament, obliga els promotors del projecte a iniciar la seva aventura empresarial amb uns mínims de coherència, rigor, eficàcia i possibilitats d'èxit, [...]

Què és un Pla d'Empresa?
Un Pla d'Empresa és una eina de treball per a totes aquelles persones o col·lectius que volen desenvolupar una iniciativa empresarial. En un Pla d'Empresa es recullen els diferents factors i els [...]

Qui l'ha d'elaborar?
És molt important que en l'elaboració del pla d'empresa hi participin tots els socis o promotors del projecte. Així, es garanteix la plena implicació de tots els components en els objectius de [...]

Quant es triga a fer un Pla d'Empresa?
La durada depèn del rigor i esforç que els emprenedors dediquin a la seva execució. Cada apartat requerirà més o menys temps en funció de com siguin d'exhaustives les investigacions i les [...]

FAQ
On puc trobar la NOVA versió del Pla Financer?
La NOVA versió del Pla Econòmic-Financer és a aquest enllaç
Per a què serveix un Pla d'Empresa?
La utilitat d'un Pla d'Empresa és doble. Internament, obliga els promotors del projecte a iniciar la seva aventura empresarial amb uns mínims de coherència, rigor, eficàcia i possibilitats d'èxit, i contribueix de manera rellevant a minimitzar els riscos inherents a la generació d'un projecte empresarial. Externament, és una esplèndida carta de presentació del projecte a tercers, que pot servir per sol·licitar suport financer, buscar nous socis, contactar amb proveïdors o sol·licitar subvencions.
Què és un Pla d'Empresa?
Un Pla d'Empresa és una eina de treball per a totes aquelles persones o col·lectius que volen desenvolupar una iniciativa empresarial. En un Pla d'Empresa es recullen els diferents factors i els objectius de cadascuna de les àrees que intervenen en la posada en marxa d'una empresa.
Qui l'ha d'elaborar?
És molt important que en l'elaboració del pla d'empresa hi participin tots els socis o promotors del projecte. Així, es garanteix la plena implicació de tots els components en els objectius de l'empresa i en la manera d'aconseguir-los.
Quant es triga a fer un Pla d'Empresa?
La durada depèn del rigor i esforç que els emprenedors dediquin a la seva execució. Cada apartat requerirà més o menys temps en funció de com siguin d'exhaustives les investigacions i les explicacions dels promotors del negoci. Així, per exemple, per analitzar la competència es pot tardar a identificar els competidors, sobretot a l'hora de fer una observació directa del seu funcionament per després plasmar-la en el Pla d'Empresa. És convenient estudiar els preus de la competència, quins clients té, els seus avantatges competitius... I tot això porta temps. Per tant, el temps que es dediqui a cada àrea del Pla d'Empresa, marcarà una més o menys completa descripció d'un projecte de negoci i permetrà analitzar amb superior o inferior precisió quines possibilitats reals d'èxit té.
Nota legal
Aquest lloc web i tots els seus continguts, incloent-hi els textos, imatges, so i qualsevol altre material, són propietat de Barcelona Activa.

Barcelona Activa no concedeix cap tipus de llicència o autorització d'ús personal a l'usuari sobre els seus drets de propietat intel·lectual i industrial i sobre qualsevol altre dret relacionat amb el seu lloc web i els serveis que s'hi ofereixen.

Així, l'usuari reconeix que la reproducció, distribució, comercialització o transformació no autoritzades dels continguts d'aquesta web constitueix una infracció dels drets de propietat intel·lectual i industrial de Barcelona Activa o del titular dels mateixos.

Barcelona Activa declina tota responsabilitat respecte a la informació que es trobi fora del web ja que la funció dels enllaços que hi apareixen és únicament la d'informar sobre un tema concret.

Barcelona Activa s'exonera de tota responsabilitat pel correcte funcionament d'aquests enllaços, del resultat obtingut a través d'ells, de la veracitat i licitud del contingut o informació a la que s'accedeixi, així com dels perjudicis que la informació de la pàgina trobada pugui ocasionar en l'usuari.

En cap cas les galetes o altres mitjans de naturalesa anàloga que es puguin utilitzar serviran per emmagatzemar informació que permeti identificar la persona física usuària del web.
Què és el Pla d'empresa ONLINE
Què és el Pla d'empresa ONLINE
El Pla d'empresa és una eina interactiva i personalitzada que et guiarà en l'elaboració del teu pla d'empresa i et permetrà valorar la viabilitat del projecte que vols fer realitat.

L'accés al Pla d'empresa ONLINE és restringit. Necessites una clau per començar a elaborar el teu pla d'empresa.

En primer lloc hauràs d'assistir presencialment a una sessió informativa a Barcelona Activa. On, en només dues hores et presentarem els programes, activitats i serveis que set proporcionen per passar de la idea de negoci a la creació de la teva empresa. Participant-hi rebràs la clau d'accés personal a les diferents eines de bcn.cat/empresa, com ara el pla d'empresa ONLINE, i podràs inscriure't a les activitats dirigides a persones amb una idea de negoci.
 
Pla d'empresa ONLINE disposa d'un itinerari específic a les teves necessitats, i també d'una sèrie de recursos que t'acompanyaran durant tot el procés. Un exemple d'aquests recursos és la possibilitat d'imprimir, en qualsevol moment de l'itinerari, les respostes del pla d'empresa.
Per tant, per construir correctament el teu pla d'empresa, cal que sàpigues:
 • Accedir a l'aplicació.
 • Desenvolupar el pla d'empresa.
 • Navegar per l'aplicació.
COM ACCEDIR A L'APLICACIÓ

Sol-licitar l'accés a l'aplicació

Per accedir al Pla d'empresa és imprescindible que t'identifiquis. Pots sol-licitar les claus d'accés assistint presencialment a una sessió informativa a Barcelona Activa.

Crear un pla d'empresa - Local/treballadors

Després d'introduir les claus d'accés, t'apareixerà una pantalla en la qual hauràs de respondre dues preguntes sobre si disposes de local i de equip de treball i a partir de la qual es determinarà el tipus de pla d'empresa que més s'adequa al teu projecte.

Crear un pla d'empresa- Dades empresa

Una vegada has determinat quin tipus de pla d'empresa desitges confeccionar, hauràs d'emplenar un formulari on proporcionaràs les dades seg¸ents de la teva empresa:
 • Títol del pla d'empresa que vols crear.
 • Tipus d'empresa. Hi ha tres tipus:
  • Empresa de producció.
  • Empresa de serveis.
  • Empresa de serveis i producció.
 • Equip de treball i persones associades que tens o que preveus tenir en el termini de 3 anys.
 • Tipus d'activitat que desenvoluparàs. Escull l'opció més pròxima:
  • Consultora TIC per a empreses.
  • Comerç a l'engròs.
  • Empresa d'artesania.
  • Comerç al detall.
  • Empresa de producció.
  • Bar/Restaurant.
  • Empresa d'organització d'esdeveniments.
  • Empresa d'assistència domiciliària.
Una vegada hagis emplenat el formulari correctament, prem Acceptar per dirigir-te a l'itinerari, des d'on començaràs a elaborar el teu pla d'empresa.

Advertències

És molt important que t'asseguris d'emplenar correctament els camps del formulari que apareixen en la pantalla, ja que les dades determinaran l'elecció de l'itinerari del teu pla d'empresa. Aquest formulari només apareixerà la primera vegada que entris a l'aplicació. Què era el Pla d'empresa ONLINE

 
Què era el Pla d'empresa ONLINE
El pla d'empresa ON-LINE va ser una iniciativa de diferents entitats promotores de l'emprenedoria finançada per la Unió Económica Europea. Us recordem quina era la seva imatge així com les entitats associades, promotores i finançadores del mateix.


 
Barcelona Activa Què és Nota Legal Contacte © 2014 Barcelona Activa